rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El programa de TV3 'Tarda Oberta' presenta la versió en català més sincera i irreverent de l'èxit 'Despacito'

Oriol Dalmau s'ha posat en la pell de Luis Fonsi

 

El periodista Oriol Dalmau ha volgut presentar el seu nou «hit» durant el programa de TV3 'Tarda Oberta'. Cansat de l'èxit massiu de la cançó 'Despacito', Dalmau ha decidit fer la seva pròpia versió, bastant més irreverent que la creada per Luis Fonsi. El senzill l'ha titulat 'Fins el pito' i durant tota la cançó s'ha dedicat a denunciar com de cansat està d'escoltar aquest reggaeton que ha triomfat mundialment. «Sí, hi ha cançons 'lapa' que se t'enganxen al cervell, Però 'Despacito' ho supera tot. Ritme reggaeton, i una lletra com de P3 i s'han forrat no t'imagines com», són algunes de les estrofes creades per Dalmau.

Els companys al plató no podien aguantar el riure durant la «presentació». I és que cal destacar que es tracta d’una broma i que la cançó només s’ha creat per fer riure. La tornada diu així: «Fins el pito, del coi de cançoneta n’estem fins el pito. El tema de l’estiu que ha sigut tant ‘cansino’. Et dic fins on estic? Doncs estic fins el pito».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris