rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Pronovias es ven al fons de capital BC Partners per 550 milions d'euros

El fundador de la firma, Alberto Palatchi, continuarà vinculat a l'empresa amb un 10% de participació
El fundador de Pronovias, Alberto Palatchi, es mantindrà unit a l'empresa formant part del consell d'administració. | CatalunyaDiari.cat

 

El fons de capital risc BC Partners adquirirà el 90% de Pronovias, la coneguda empresa catalana de vestits de núvia i de festa, al seu fundador i propietari Alberto Palatchi. L'operació es troba subjecta a les autoritzacions de competència i es tancarà el tercer trimestre d'aquest 2017. Palatchi mantindrà un 10% de participació i la seu de la companyia seguirà sent a Barcelona. 

 

Inicialment, el fons d'inversió britànic ha comprat per 550 milions d'euros el 100% de Pronovias, i després n'ha venut un 10% a Palatchi, segons han informat des de la firma catalana. Palatchi ha optat per conservar una participació minoritària i continuarà exercint com a president de Pronovias fins que finalitzi la transacció. Un cop efectuat el tancament, serà reemplaçat per Jean-Baptiste Wautier. Malgrat això, Palatchi seguirà involucrat a l'empresa com a membre del consell d'administració i assessor especial del nou president. 

 

 

El nou propietari pretén continuar amb la seva «reeixida estratègia» i impulsar significativament el seu desenvolupament als Estats Units i liderar la integració del fragmentat mercat de vestits de núvia. Jean-Baptiste Wautier ha declarat que el fons vol posar en pràctica a Pronovias «una ambiciosa estratègia que es veurà impulsada per inversions en vendes i màrqueting, innovació de producte, excel·lència operativa i adquisicions selectives». 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris