rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un home fotografia la seva esposa amb càncer de coll uterí abans de morir per conscienciar a la societat

L'home ha demanat més investigació per a poder evitar aquest tipus de successos
Elliot i Donna Lowe, amb els seus quatre fills | Mirror

 

El drama més absolut s'ha apoderat dels Lowe. De fet, Donna Lowe va morir el passat diumenge després que fa només vuit mesos li diagnostiquessin un càncer de coll uterí. La dona, de només 32 anys, era mare de quatre nens petits i la seva mort ha suposat un duríssim sotrac, per una família que ha quedat molt colpejada per la tragèdia.

 

Per evidenciar-ho, a més, el seu marit Elliot va optar per compartir una imatge a les xarxes que ha provocat un enorme ressò. Moments abans de la defunció de Donna, l'home va publicar una imatge a Facebook —a la qual s'hi podia veure el mal estat de la jove— per conscienciar a la societat.

  

  

 

 

Una fotografía para concienciar a toda la sociedad

La imatge de Donna, abans de morir | Facebook Elliot Loew

 

La duríssima imatge correspon a Donna, minuts abans de morir. El seu marit, de fet, va voler que aquesta fós de domini públic per conscienciar a la societat. A més, instava al col·lectiu femení a què es fessin proves de diagnòstic, per evitar futures conseqüències com el càncer de coll uterí. 

Una prova li podia haver salvat la vida

Segons reporta el portal britànic ‘Mirror’, la dona s'hagués pogut fer una prova a la qual s'extreuen cèl·lules del coll uterí per analitzar-les. A través de la qual, doncs, es pot detectar un possible càncer —en fase inicial— i, per tant, es pot procedir amb el tractament. 

 

Malauradament, però, Donna no va ser a temps de fer-se la prova i, quan li van detectar el càncer, ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. El seu marit va instar a totes les dones a fer-se la prova: «Si salvem a una família, ja val la pena».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris