EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

Quatre nens eviten que una dona de 75 anys sigui arrestada per no tallar la gespa

Els menors es van colar a la propietat de l'anciana i van tallar la gespa del seu jardí perquè no sobrepassés el límit permès per l'Ajuntament
Gerry Suttle, eternament agraïda amb els germans Reynolds. | Youtube / World Around.

 

Gerry Suttle té 75 anys i és la propietària d’una gran extensió de terreny a la seva ciutat, Riesel (Texas, EUA). L'ajuntament té una normativa molt clara en relació amb els jardins del municipi: la gespa no pot sobrepassar els 45 centímetres. La Gerry, però, va deixar que la seva gespa creixés i va rebre una citació per comparèixer davant un tribunal. Tot i que l'anciana sosté que ella mai va rebre la carta, en no presentar-s’hi, el consistori va demanar ni més ni menys que una ordre d'arrest.

Va ser aleshores quan els petits germans Reynolds, també veïns de Riesel, van decidir actuar. Malgrat que no coneixien personalment la Gerry, es van assabentar del seu cas a través de la premsa local i van voler ajudar-la. Així doncs, es van presentar clandestinament al seu terreny equipats amb un tallagespa. Al cap de dues hores, la gespa del jardí estava perfectament tallada i per sota del límit establert.

 

Quan la Gerry va veure el que els nens havien fet per ella, no va poder reprimir llàgrimes d'alegria. La dona va abraçar els germans i, quan va recuperar la veu que se li havia estroncat per l'emoció, els va dir: «Ser tan joves i voler ajudar algú és absolutament meravellós».