rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Quatre trucs per desentelar els vidres del cotxe quan arriba l'hivern

El fred i la pluja faciliten la humitat i ens impedeixen veure bé
Els cristalls dels cotxes s'entelen amb facilitat a causa del fred i la humitat | Eltiempohoy

 

Ja hauràs notat la fresqueta que està travessant el país i no és una falsa alarma. Les temperatures han baixat en aquestes últimes setmanes i els primers temporals arriben als nostres pobles i ciutats. Conduir amb el cotxe de vegades és una missió impossible, i quan comença a fer fred i ploure només ens ve de gust estar a casa, però de vegades no podem triar, i quan pugem al cotxe tenim els vidres totalment entelats.

Com aquest és un habitual de cada any, nosaltres ja estem preparats i hem recollit alguns trucs perquè no aneu a cegues per la carretera i no se us escapi res del vostre punt de visió. Quan el cristall se'ns entelen ho passem molt malament, i és millor anar previnguts per no sofrir ni causar cap accident. Aquí van els quatre trucs que venen bé per treure's del damunt aquest problema:

 

Posa la calefacció i el ventilador al màxim

Si vols desentelar el vidre, aquest és un dels mètodes més coneguts. Per assecar la humitat que es forma en el mirall has de de posar en marxa l'aire calent, però atenció, els filtres han d'estar en direcció al vidre i a màxima potència perquè arribi bé.

L'aire fred resulta molt eficaç

L'aire condicionat del cotxe serveix molt més que per donar fred al llarg de l'estiu, ja que també elimina la humitat i crea un ambient més agradable. Per aquest motiu, combinar la calefacció amb l'aire és la millor opció per desentelar els vidres ràpidament, encara que ens pugui semblar més agradable la calefacció.

 

No usis el botó Recirculació

Si no deixes entrar aire fred de l'exterior, els vidres poden trigar molt més temps a assecar-se i desentelar-se del tot.

 

Deixa una estona el cotxe en marxa

Intenta no sortir amb les presses tan habituals en nosaltres i dedica't a estar un parell de minuts amb el cotxe arrencat però aturat. Si esperes uns segons amb el motor encès abans de sortir, aquest s'escalfarà i la temperatura del cotxe es condicionarà perquè no tinguis cap problema de visibilitat durant el viatge.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris