Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Quim Gutiérrez espanta als seus seguidors amb una imatge que publica a l'Instagram

L’actor s’ha sotmés a una intervenció quirúrgica nasal per millorar la seva respiració

 

L’actor barceloní, Quim Gutiérrez ha preocupat als seus fans d’Instagram amb una imatge que el mostra amb una bena sota el nas, ja que es veia molt seriós i mirant directament a càmera. El protagonista de 'Primos' s’ha sotmès a una intervenció quirúrgica per tal de respirar millor. Si aquesta s'ha realitzat correctament, li permetrà guanyar en qualitat de vida.

  

 

 

 

«Tot bé, només és una reducció de cornetes per respirar millor» explica l’actor al comentari de la imatge. Així, Quim tranquil·litzava als seus seguidors. A banda, el guanyador d’un premi Goya, demostrant la seva característica espontaneïtat, explicava que «de petit m'encantava descobrir que m’havia esgarrapat per tots els costats en tornar de trotar pel bosc, l'èpica de la cicatriu. Segueix FUNCIONANT». 
 

Una intervenció que millora la qualitat del descans

La reducció dels cornets nasals és una intervenció hospitalària que es realitza amb molta freqüència. A banda, no deixa cicatrius externes. D’aquesta manera l’actor vol deixar enrere les seves dificultats en respirar. Per assegurar la curació de la ferida, haurà de passar un parell de dies només respirant per la boca. Tot i això, Gutiérrez notarà els beneficis traduïts en la seva millora del son, per tant la seva qualitat de descans també augmentarà.  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris