rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rafa Mora revela que anava al mateix institut que María José Campanario a Castelló

La germana del col·laborador i la dona de Jesulín de Ubrique anaven a la mateixa classe
Rafa Mora i María José Campanario eren companys a l'institut | CatalunyaDiari

 

L'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i col·laborador de Telecinco Rafa Mora ha sorprès a tots amb les seves últimes declaracions a 'Sálvame'. I és que segons ha revelat, té un passat en comú amb María José Campanario que ningú s'imaginava: «Jo anava amb ella a l'institut a Castelló i des de petitona té un caràcter brutal». Davant la sorpresa de Paz Padilla i els altres col·laboradors del programa, Mora va explicar que la dona de Jesulín de Ubrique compartia aula amb la seva germana gran: «Anava a la mateixa classe que la meva germana, que em treuen quatre o cinc anys». D'altra banda, va explicar que en la seva opinió és una dona molt intel·ligent que fins i tot podria sorprendre'ns bastant «amb el temps».

A més, el col·laborador ha declarat que el sorprèn l'actitud actual de l'odontòloga, de qui pel que sembla tenia una imatge molt diferent de la d'ara: «Sempre ha estat una tia amb moltíssima personalitat i amb molt caràcter. I tinc aquesta idea d'ella des que era joveneta». De fet, Rafa fins i tot l'ha descrit com tota una «revolucionària», una persona amb un caràcter fort i amb molta personalitat «des de petitona». Anys més tard, quan María José ja estava casada amb Jesulín, l'extronista i l'odontòloga van tornar a trobar-se i segons ell, ella era qui portava la veu cantant: «Quan la vaig tractar de més adulta, que ja estava amb Jesús, era tot el que ella volgués. Jesús només assentia amb el cap».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris