rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rajoy publica una imatge tornant a Madrid que ha estat objecte de burles a les xarxes

Els usuaris de Twitter no han dubtat a fer infinitat de muntatges amb la imatge
Mariano Rajoy, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Mariano Rajoy és un personatge, si més no, força pintoresc. El president del govern espanyol s’ha tornat a situar al blanc de les crítiques i les burles després de penjar una imatge al seu Twitter on ha aparegut amb una posició molt curiosa.

 

El president i cap de files del Partit Popular va sorprendre mostrant una fotografia on sortia assegut en una de les cabines d’espera de l’AVE. Fins aquí tot bé, el cas però, és que la seva estranya postura ha provocat que les xarxes fessin mofa i diferents muntatges amb la figura del president de l’estat.

 

«Tornant a casa amb l’AVE. Fins aviat, València», va piular el president de l’estat espanyol després d’assistir en un acte del seu partit a la capital del Túria.  

 

Un calvari per al president

El cert és que la instantània deixava molt a desitjar. Per això, van ser molts els internautes que es van abonar a la sàtira i van encertar la festa amb un amplíssim ventall de muntatges.

 

La publicació de Rajoy, d’altra banda, compta amb més de 100 ‘retweets’, gairebé 400 ‘likes’ i gairebé 200 comentaris. D’entre els quals, de fet, en destaquen alguns de molt suculents.  

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris