rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rajoy tindrà a la seva disposició un Audi blindat de mig milió d'euros

El cotxe té capacitat per sobreviure a les situacions de més perill: bombes, incendis i qualsevol altra crisi

 

Audi A8, el model que segurament utilitzarà Mariano Rajoy | Audi

 

Tal com explica ‘La Información’, el Parc Mòbil de l'Estat inclourà a partir de les properes setmanes un vehicle blindat que es posarà a la disposició de Mariano Rajoy. Es tracta d'un Audi que substituirà al model anterior, considerat obsolet després de 16 anys de servei. El model té un cost aproximat de mig milió d'euros i ha estat licitat aquest 14 de setembre. Cal destacar que el cotxe solament pot ser emprat per Rajoy en condició de president del Govern, i no a títol privat; això implica que podrà disposar d'ell tot el temps que duri la seva legislatura, abans que passada a la disposició del proper cap d'estat.

El vehicle anterior, també un Audi, portava un quilometratge de 272.728 quilòmetres superant amb escreix l'edat mitjana dels cotxes del Parc Mòbil. A més, ja que els vehicles blindats es tornen obsolets més ràpid, el cotxe presentava un enorme desgast mecànic que ho feia molt menys segur del desitjable. Sobre el cotxe en qüestió, algunes fonts ho defineixen com un veritable 'búnquer' i, encara que es desconeix el model en concret es creu que serà l'A8, que ja compta amb un blindatge de sèrie. «L'A8 és el model més còmode en la part posterior i amb més capacitat de la marca», explicava un especialista en cotxes de luxe.El vehicle comptarà amb una manta antiexplosius en el sòl, capaç de limitar l'impacte d'una detonació. Així mateix, inclou diverses capes d'acer en la carrosseria, mesures de protecció en les finestres, les llunes i el sostre, a més de tot un seguit de punts estratègics que aporten major estabilitat i ho tornen pràcticament impenetrable. Per si no fos poc, el cotxe disposa d'un sistema contraincendis, amb tapisseries ignífugues i extintors interns automatitzats; un dipòsit de combustible reforçat, i pneumàtics que poden seguir rodant encara amb la goma cremada o destruïda.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris