rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Rànquing de les empreses més riques i potents de Catalunya

Amb el referèndum cada cop més a prop, es dubta del futur econòmic català
Rànquing de les empreses més potents de Catalunya | Cedida

 

Amb l’1 d’octubre cada cop més a prop són molts els rumors i comentaris sobre el futur de Catalunya si s’independitzés. Des que es va plantejar la qüestió de la sobirania catalana alguns han dubtat sobre el futur econòmic que tindria aquest nou país. També hi ha hagut empreses que han manifestat que valorarien la seva continuïtat a Catalunya si guanyés el ‘sí’. Doncs bé, tenint en compte que aquest és un aspecte molt difícil de resoldre fins que no es doni el cas, ‘Economía Digital’ ha volgut fer pública una llista de les empreses més potents a Catalunya. Així doncs, s’han recollit les dades de 5.000 empreses de tot el territori.

En primer lloc trobem a Gas Natural Comercialitzadora amb una facturació de 7.983.802.000, seguida per Seat amb 7.496.600.000 i Gas Natural SDG amb un patrimoni de 5.123.000.000. El top cinc el completen gas Natural Servicios i Nissan Motor Iberica. Volkswagen Audi España, Lidl Supermercados, Endesa Dsitribucion Electrica, Gas Natural Fenosa Generación i Nestle España, tanquen la llista dels deu primers amb una facturació al voltant dels 2.000.000.000 euros. Entre les 30 primeres també hi ha noms tan coneguts com Vueling, Basf, Caprabo, Danone o Casa Tarradellas. 

 

Així doncs, aquestes són algunes de les empreses de les quals actualment depèn part de l'economia catalana. Caldrà esperar a diumenge per veure com es desenvolupen els fets després del referèndum. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris