rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Raquel Morillas, concursant de 'GH 3', es confessa: «Vaig estar enganxada al joc i em vaig gastar tot el que tenia»

La madrilenya ha assegurat que porta més d'un any sense jugar després de sotmetre's a un tractament contra la ludopatia

 

Raquel Morillas va ser una de les concursants més sonades de la tercera edició de 'Gran Hermano’, programa on va entrar amb 25 anys i en el qual va conèixer a Noemí Ungría, amb qui va mantenir una tibant relació que es va convertir en la protagonista de tots els titulars del moment. Més tard, la jove va patir un accident de trànsit que la va apartar dels paltós de televisió: va estar en coma i gran part del rostre se li va desfigurar, marcant així una de les etapes més difícils de la seva vida. Al 2016, la madrilenya es va asseure a ‘Sábado Deluxe' per confessar que estava arruïnada ja que tenia problemes amb la ludopatia i ara, ha pogut feliçment anunciar a 'Outdoor' que està recuperada: «Vaig estar enganxada al joc i em vaig gastar tot el que tenia, però gràcies a Déu i a la meva constància porto més d'un any sense jugar».

Raquel Morillas en el moment de participar a Gran Hermano 3 | Cedida.

 

Amb motiu de la tornada de 'Gran Hermano’, que acaba d'estrenar la seva 18a edició, Morillas ha concedit una entrevista per al citat mitjà en la qual ha explicat com va superar els seus problemes amb el joc i com és la seva vida en l'actualitat. Als seus 40 anys, la madrilenya es troba en tractament per superar les seves addiccions i agraeix en gran part la seva recuperació a la seva núvia, amb qui manté una relació des de fa set anys i de la qui prefereix no parlar, encara que reconeix que l'ha recolzat enormement al llarg d'aquest tràngol. Entre llàgrimes, Raquel va explicar que estava arruïnada i que a més d'haver-se arribat a gastar els 400.000 euros que va guanyar a televisió, demanava crèdits que també es va gastar: «Vaig demanar crèdits al banc per valor de 7.000 euros i me'ls vaig gastar. Ara mateix tinc menys 172 euros en el compte», confessava al setembre de l'any passat.

 

Raquel Morillas va confessar la seva addicció a Sálvame | Telecinco

 

D'altra banda, des de fa un temps, Raquel viu a la localitat barcelonina de Castelldefels i treballa en una empresa «que es dedica a reformar banys; sobretot, a canviar banyeres per dutxes». Encara que no vol tornar a treballar en televisió, la madrilenya ha confessat que ha rebut alguna proposta al llarg d'aquests anys: «Sí m'han temptat però hi ha algunes coses que no mereixen la pena». Amb tot, assegura que està molt feliç ja que té «una vida molt tranquil·la» però que no per això descartaria tornar per participar en programes com a 'Gran Hermano VIP' o ‘Supervivientes’.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris