Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Raül Romeva confirma des de la presó que «estan bé» i anima a continuar lluitant per les «llibertats»

El conseller destituït ha volgut agrair a Twitter el suport de les persones que li fan costat
Raül Romeva durant una intervenció en un acte | CatalunyaDiari.cat

 

El conseller de Relacions Exteriors Institucionals i Transparència de la Generalitat destituït, Raül Romeva, ha demanat aquest diumenge des de la presó perseverança: «No deixem mai de defensar junts les llibertats». «Gràcies a totes i tots. Estem bé, ens arriba i ens anima la vostra estima», ha afegit en un missatge publicat a Twitter. No es tracta del primer tuit que ha realitzat des de la presó, ja que el primer missatge del conseller el va dedicar pel món casteller i va ser difós pels Castellers de Sant Cugat.

 

Tampoc es tracta de l'únic conseller que ha volgut dedicar unes paraules als manifestants que els hi donen suport. Ahir a la nit, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va publicar també un tuit: «És impossible empresonar la voluntat democràtica d'un poble. No defallirem. Nosaltres som vosaltres». A més, poc després va fer un altre tuit amb una imatge de tots els consellers que van declarar a Madrid amb la paraula «llibertat» i a la publicació d'aquesta imatge es podia llegir les següents paraules: «Gràcies pel vostre escalf. Cada imatge de mobilització a Catalunya és una onada d'esperança per a nosaltres mentre estiguem a la presó».

 

 

Al mateix temps, el conseller de Justícia, Carles Mundó, feia un tuit per reconèixer la tasca de les persones que els hi estaven donant suport: «Es poden empresonar les persones però no les idees. Moltes gràcies a tothom per defensar la llibertat i la justícia. De tot cor!». En aquest últim hi havia més de 600 comentaris, gairebé 19.000 'likes' i més de 7.500 retuits.

 

Per la seva banda, altres consellers han decidit no fer ús de les xarxes socials durant la seva estada a presó. Per exemple, la consellera de Treballs, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, no ha fet cap tuit des de la seva entrada en presó, com també la consellera de Governació i Habitatge, Meritxell Borràs, o el conseller d'interior, Joaquim Forn. Són nou els consellers el Govern destituït que van entrar a la presó després de declarar el dijous, 2 de novembre, a l'Audiència Nacional de Madrid. Segons va decidir la jutgessa, Carmen Lamela, es tractava d'una mesura cautelar per evitar el risc de fuga dels acusats davant dels delictes dels quals se'ls jutjava.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris