Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reacció del PP de Madrid per la llei del referèndum provoca un terratrèmol a Twitter

La publicació ja té gairebé 4.000 reaccions entre comentaris, retuits i «m'agrada»

 

 

Així responia el Partit Popular de Madrid, encapçalat per Cristina Cifuentes, el camí que ha pres Catalunya les últimes hores. «Davant del que ha succeït al Parlament, inclòs el tema d'Ahora Podemos, ara més que mai. Puja el volum! #CataluñaEsEspaña», indicava el missatge que han penjat els responsables del Twitter del partit tot acompanyant-lo de l'himne espanyol. Seguint el fil del tuit, el mateix compte de Twitter ha publicat una fotografia de la diputada Àngels Martínez traient les banderes espanyoles: «Això és intolerable i una falta de respecte a tots els espanyols». Una publicació que no ha agradat a molts dels usuaris que han decidit protestar en contra de la publicació amb tuits molt enginyosos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris