rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El rei Felip VI coincideix en una boda amb l'«amiga» del seu pare, Marta Gayá

Marta Gayá i el rei emèrit sembla que últimament passen molt de temps junts

 

El rei Felip VI a Palma de Mallorca | Gtres

 

Segons informa 'El Mundo', el rei Felip VI ha decidit presentar-se per sorpresa a un casament a Palma que va tenir lloc aquest dissabte, 9 de setembre. La boda en qüestió era la de Martina Jáudenes De Diego, la seva fillola, amb Luis Abascal. Malgrat això, res podia preparar el monarca per a la inesperada coincidència amb la qual va acabar trobant-se: a la celebració també hi va anar la suposada amant del seu pare, Marta Gayá. Els rumors de l'aventura entre l'emèrit i Marta Gayá ja fa temps que corren. De fet, la seva «amistat» es va gestar durant la dècada dels 90, encara que és ara quan està experimentant més notorietat. I és que entre els viatges i les anades i vingudes del rei Juan Carlos, i els desvergonyiments que sembla fer-li a la reina emèrita Sofia, Marta Gayá no pot estar més present. Sobretot si es té en compte que l'emèrit i ella van ser vistos en diverses ocasions gaudint de temps junts aquest estiu i. I encara hi ha un fet més destacable, i és que van dormir en un castell a Irlanda, al més pur estil d'escapada romàntica.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris