Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El rei Felip VI prohibeix a la seva mare Sofia que contacti amb Alfonso Díez

Fa unes setmanes es va saber que la dona del rei emèrit tindria una «tendra amistat» amb el vidu de la duquessa d'Alba des del seu funeral
Donya Sofia i Alfonso Díez al funeral homenatge a la duquessa d'Alba | Imatge de: Gtres.

 

Fa unes setmanes, la Casa Reial es va veure involucrada en una gran polèmica després de les declaracions de la periodista Pilar Eyre. No es tractava d'un altre embolic de faldes del rei emèrit Joan Carles, sinó d'una suposada amistat de la reina Sofia amb un conegut personatge públic. «Fa un any i mig em van explicar que hi havia una tendra amistat entre Sofia i Alfonso Díez». Pel que sembla la reina i el vidu de la duquessa d'Alba haurien estat mantenint una «afectuosa amistat» des del funeral.

Disgutats amb la noticia

Després que la notícia circulés com la pólvora, sembla que aquest «idil·li» ha arribat a la seva fi, i no per voluntat de Sofia ni d'Alfonso. Cal destacar que el vidu de la duquessa d'Alba va patir un vessament a l'ull esquerre per una pujada de tensió just després de la publicació de la notícia. I no és l'únic que es va disgustar.

Imatge d'arxiu del rei Felip VI i la seva mare, la reina emèrita Sofia | Cedida
 

Segons ha comentat Pilar Eyre, el mateix rei d'Espanya, Felip VI hauria intervingut en aquesta relació perquè acabés al més aviat possible. Així mateix, el rei va prohibir que la reina Sofia rebés més trucades d'Alfonso Díez i també va impedir la comunicació entre tots dos.

Felip VI prohibeix les trucades

«Hi va haver una ordre de Felip VI que va dir: 'Aquí no s'agafa cap trucada més d'aquest senyor'», segons ha revelat la periodista al plató de' Sálvame 'després que Jesús Manuel la titllés de mentidera. Ha apuntat: «El príncep Felip va prohibir que recollissin trucades d'Alfonso».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris