Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina emèrita Sofia lamenta els menyspreus de la seva filla, la infanta Helena

La infanta ha preferit anar amb el seu pare, en lloc de passar uns dies amb la seva mare
La reina Sofia en una imatge d'arxiu | Cedida.

 

Per a la reina emèrita Sofia, aquest estiu ha estat un veritable despropòsit: ni la família reial al complet s'ha reunit a Mallorca, ni el seu marit s'ha dignat a estar amb ella durant les vacances. A més, ara ni tan sols pot comptar amb el suport de la seva filla, la infanta Helena. I és que, pel que sembla, lluny de prestar-se a consolar a la seva mare, a qui els desvergonyiments de Joan Carles la deixen trista i enfonsada, la infanta ha decidit passar temps amb ell. Després de l'evident humiliació que va comportar que Juan Carlos hagi estat vist acompanyat per la seva suposada amant Marta Gayá, amb qui va fer nit en un castell irlandès, Sofia esperava que, com a mínim, la seva filla acudís a ella i la recolzés. No obstant això, tots dos, Juan Carlos i la infanta tenen, com recorda ‘ESdiario’, caràcters semblants i han gaudit junts dels últims dies de vacances, aliens al dolor que li provocaven a la reina emèrita, que ha hagut de refugiar-se en la resta de la família i el seu cercle d'amistats íntimes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris