rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Letícia aposta per un vestit discret després de la polèmica del seu últim vestit

La dona de Felip VI va generar molta controvèrsia lluint les seves cames amb un vestit molt curt
La reina Letícia lluint un discret vestit per no cridar l'atenció | Gtres

 

Els reis han presidit aquest divendres, 24 de novembre, la seva primera reunió amb el ple del Reial Patronat de la Biblioteca Nacional d'Espanya i, per a això, la reina Letícia ha decidit lluir un discret i elegant vestit gris d'Hugo Boss amb el qual anar completament tapada i evitar ser el centre d'atenció després de l'escàndol sorgit aquesta setmana pel seu polèmic vestit de Teresa Helbig.

  

  

Multitud de crítiques

  

  

La monarca va acudir als Premis del Periodisme Francisco Cerecedo amb un minivestit blanc amb volants i tirants en negre al més pur estil 'xarleston' dels anys 20 amb el qual va presumir de cames. Tot això sense mitjes, per presumir així del bronzejat de les seves últimes aparicions.

 

No obstant això, aquest model va generar moltes crítiques cap a la reina. Una de les més contundents la de Carmen Lomana: «Amb tot el meu respecte Casa Reial a Letícia, una reina no pot anar a uns premis de periodisme amb minifaldilla de vertigen i tirants com si anés a una discoteca. Ella no és una 'It Girl'. Protocol hauria de guiar-la, no té consciència de la institució que representa».

 

La reina Letícia ha optat per un vestit més discret després de la polèmica sorgida pel seu vestit de Teresa Helbig | Gtres

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris