rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Letícia fa un gest solidari amb les seves noves arracades

Amb el rei Felip VI ha acudit al seu últim acte públic i ha decidit reciclar peces creant un 'look' poc encertat
La reina Letícia ha estrenat unes arracades solidàries de Coolook | CatalunyaDiari.cat

 

Els reis Felip VI i Letícia tornen a la normalitat amb els seus actes públics després de la gran polèmica generada per la «picabaralla» entre la reina i la seva sogra Sofia a la catedral de Palma. Els reis han acudit aquest dimarts al CaixaForum de Madrid per atorgar les beques de La Caixa. En aquest acte, el que més ha destacat ha sigut l'estilisme de Letícia.

 

Totes les mirades estaven posades en ella, tal com ha succeït els darrers dies. Però la reina Letícia ha preferit no destacar en aquesta ocasió escollint un 'look' que ja havia vestit en altres ocasions. D'aquesta manera posava fi a la polèmica que no ha fet més que augmentar després de les imatges de la reconciliació que alguns creuen, és una «farsa».

La intenció de Letícia amb el seu 'look'

En aquest acte públic en companyia del seu marit Felip, el que ha destacat va ser l'estilisme de Letícia, que ha estat molt sobri per quedar en un segon pla de cara a l'opinió pública. Per això, la reina ha vestit un estilisme reciclat del seu fons d'armari d'altres esdeveniments, tot i que no ha deixat de fer un significatiu gest solidari amb els seus complements.

El rei Felip VI i la reina Letícia a la seva arribada al lliurament de beques de La Caixa. | CatalunyaDiari.cat

 

Concretament, han estat les seves arracades les que han cridat l'atenció. Es tracta d'unes joies de la firma Coolook i que ha estrenat aquest dimarts per un gran motiu. Cada una de les joies de la col·lecció 'Lluvia' estan inspirades en una gota d'aigua realitzant calcedònies, aiguamarines i topazis blaus. Cal destacar que tots els beneficis aniran destinats a projectes de proveïment d'aigua a les zones més desfavorides del món.

 

Per tant, lluint aquestes arracades, la reina Letícia ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa. La monarca ha adquirit unes arracades en forma de gota d'aigua que tenen un preu de 190 euros i es poden comprar a la pàgina web de la marca Coolook, una de les seves preferides.

Imatge de la reina Letícia durant el lliurament de beques de La Caixa. | CatalunyaDiari.cat

 

Un estilisme poc encertat per oblidar l'escàndol

Aquestes arracades han estat el gran detall del 'look' de Letícia, ja que la resta de peces de roba eren del seu fons d'armari. En aquest sentit, la reina ha vestit una faldilla 'midi' plisada de color blau amb estampat floral de la firma Hugo Boss la qual va estrenar el passat mes de novembre.

 

Amb aquesta faldilla, la reina ha donat un toc de color al seu estilisme després de la setmana més complicada. Però tot i això, l'elecció de Letícia no ha estat gens encertada, ja que per combinar la faldilla, ha lluït un jersei de color blau cel de màniga llarg i coll rodó. Com a complements, ha dut unes sabates de taló de color blau fosc de Magrit i una bossa de mà també de color blau fosc de Carolina Herrera.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris