rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Letícia torna a ser notícia pels seus braços musculats

La reina ha estat objecte d'especulació en moltes ocasions per estar prima
Una de les últimes imatges de Letícia. | Cedida

 

La reina Letícia segueix sent notícia pel seu físic, ja que en la seva última aparició pública per a l'obertura del curs escolar han destacat els seus braços musculats. Tal com explica 'Semana', la reina treballa molt el seu cos i la seva musculatura al gimnàs, ja que no resulta senzill aconseguir una definició tan gran com la que té actualment. Cal assenyalar que tothom sap la preocupació de la reina per cuidar el seu cos i la seva imatge, a més de seguir les tendències, però ha aconseguit crear un estil propi i únic. Tant és així, que als Estats Units ha estat considerada per una prestigiosa publicació com la reina més elegant de tot el món. 

És important destacar que la reina Letícia ha estat moltes vegades objecte de crítiques per estar prima, però la veritat és que la seva constitució és ja de per si mateix molt fibrada i per això sempre ha pogut presumir de cos des dels seus temps com a presentadora d'informatius a televisió. La musculatura dels seus braços ha estat a vegades el centre de les crítiques, ja que molts pensen que no hauria de tenir-los tan marcats.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris