La reina Letícia es gasta 70.000 euros en dues armes de caça

Així ho ha confirmat la periodista Pilar Eyre durant la seva entrevista al programa de Risto Mejide, 'Chester'
La reina Letícia compartiria amb el rei Felip VI l'afició per la caça   | Cedida

 

El pas de la periodista Pilar Eyre pel programa de Risto Mejide, no ha deixat a ningú indiferent. A més d'assegurar que el rei Juan Carlos I té una quarta filla «desconeguda» a la qual ella sí que coneix, va desvelar una controvertida dada sobre la reina Letícia. 

 

«Letícia també caça, tot i que van amb molta precaució perquè no se'ls vegi, però ho feien fins fa poc», va declarar Eyre, deixant a tots els espectadors perplexos, i va afegir: «Tenen armes i Letícia li va regalar, al cap de poc temps d'estar casats, una burly de 70.000 euros».  Aquest detall va enfadar molt a centenars de persones, que així ho van mostrar a les xarxes.

 

Fa diversos anys que van sortir a la llum alguns rumors sobre la «suposada afició a la caça» de l'aleshores princesa Letícia Ortiz, donant per fet que l'actual reina no es limitava tan sols a acompanyar al rei a les munteries. 

 

Així doncs, el fet que Letícia no s'hagi negat a assistir a alguna jornada de caça junt amb el seu espòs, fet que la reina Sofía si va fer, i els viatges d'ambdós a llocs desconeguts, allunyats de l'esdevenir mediàtic, sembla que ara respon a un intent d'amagar aquesta afició que molt pocs coneixen. 

El motiu de l'allunyament de la reina Sofía

Aleshores es va parlar de què Letícia havia practicat tirs amb escopeta per entrenar-se i que ho feia a La Zarzuela i al Pardo, una afició de la que inclús es van arribar a donar xifres: fins a 70.000 euros s'hauria gastat en dues armes.

 

L'afició de Letícia per la caça li hauria allunyat de la reina Sofía | Gtres

 

Jaime Peñafiel va explicar que aquest motiu seria una de les raons de l'allunyament entre Letícia i la reina Sofía, qui com bé sabem no és partidària d'aquest tipus d'activitats. No obstant això, compartir aquesta afició l'hauria ajudat a aconseguir una estreta relació amb el rei Juan Carlos i amb el seu espòs. 

 

De fet, el periodista va desvelar que Letícia tenia dues escopetes, una de canyons paral·lels i una altra de verticals que haurien estat fabricats a Madrid. A més, així com l'emèrit rei, s'hauria dedicat a la caça major.

Armes fetes a mida

Unes dades que es van sostenir amb les declaracions del President de l'Associació Armera, Manuel Santos, qui va arribar a explicar que es fabricaven armes per la Casa Reial i que Letícia havia enviat fabricar una a Kemen per a la qual ja l'havien pres mesures.

 

D'altra banda, va ser la presidenta de Grulla Armas qui va desvelar que se l'havien fabricat dues escopetes a l'esposa de Felip VI que van costar al voltant de 70.000 euros. 

 

No obstant això, la informació també va ser desmentida per fonts properes a la família reial, que van assegurar rotundament que «no practica la caça» i que aquestes dues escopetes les va rebre com un regal de boda quan va contreure matrimoni amb el rei. 

 

Ara, les revelacions de la periodista Pilar Eyre han tornat a remoure la Casa Reial  en sortir a la llum alguns dels secrets més ocults i inconfessables dels seus membres i que es creien en l'oblit.