Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Sofia, dolguda amb el seu fill Felip després de coincidir expressament amb Marta Gayá

El seu entorn li ha donat diversos revessos aquest estiu
Imatge d'arxiu de la reina Sofia | GTRES

 

La reina Sofia està cada vegada més dolguda amb el seu entorn després de la posició que han adoptat les persones més properes respecte als escàndols de qui encara es el seu marit, el rei Joan Carles. Després que la seva filla gran, la infanta Elena passés temps amb el seu pare —tot i haver-lo vist amb Marta Gayá— i també que la família reial no s'hagi unit per complet a Mallorca, algú molt proper i estimat li ha donat un nou revés. Així doncs, un cop més Marta Gayá, ha estat la detonant dels seus mals amb el rei Felip de per mig. Fa unes setmanes va sortir a la llum que el monarca va coincidir casualment amb Marta Gayá, l'íntima amiga de Joan Carles. Ara però, segons 'Esdiario', s'ha sabut que Felip va acudir expressament l'enllaç de la seva fillola, Marta Jáudenes, a Palma de Mallorca sabent que en l'esdeveniment estaria Gayá. Resulta que Sofia no s'esperava això, ja que va ser el gran suport pel seu fill quan va donar un cop a la taula davant al seu pare per aconseguir que acceptés el seu enllaç amb l'ara reina, Letícia. És per aquest motiu que Sofia estaria molt dolguda amb el fet que el seu fill hagués compartit espai amb l'amiga especial del seu pare i no hagués declinat la invitació a la festa.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris