rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ARA MATEIX

🔴 Matí de retencions importants a l'Àrea Metropolitana

Els reis emèrits estaran presents al funeral de Miquel I de Romania

Era cosí de Sofia i serà enterrat a Bucarest el vinent 16 de desembre
Els reis emèrits a un funeral | CatalunyaDiari.cat

 

El funeral de l'últim rei de Romania, Miquel, se celebrarà el vinent 16 de desembre a Bucarest. Aquest acte unirà, novament, als reis emèrits espanyols en un moment en què les seves aparicions junts són gairebé inexistents. El difunt era cosí de Sofia i, per tant, tant ella com el seu espòs estaran presents a l'ofici religiós.

L'acte tindrà lloc al Saló del Tron del Palau Reial i, posteriorment, se celebrarà una missa funeral a la Catedral Patriarcal de Bucarest, on arribarà el seguici funerari. Les restes del monarca se sepultaran a la tarda a la Catedral ortodoxa de Curtea de Arges, als afores de la capital romana. Allà ja hi són les restes de la seva esposa Anna, qui va morir l'any passat.

 

Tres mesos des de la seva última aparició junts

Els reis emèrits reneguen a mostrar-se junts ara que ja no són els monarques espanyols. Sempre s'ha parlat de què la relació entre ells mai va ser bona i aquesta pràctica ho demostra. L'última vegada que se'ls va veure junts a un acte va ser el passat setembre quan ambdós acudien al sopar de gal·la commemoratiu del 40è aniversari del Cercle d'Empresaris.

 

Els reis durant el 40è aniversari del Cercle d'Empresaris. | Cedida

Aleshores es mostraven més somrients i propers i van fer veure que eren un matrimoni unit, tal com van actuar al llarg del seu regnat. No obstant això, també haurien passat tres mesos sense veure's, quan van assistir a Estrasburg a la cerimònia d'homenatge d'Helmut Kohl, excanceller d'Alemanya.

 

A partir d'aquell moment, cadascú va ser vida pel seu costat. Sofia es va passar l'estiu acompanyada dels seus vuit néts a Mallorca, això sí, sense la seva filla Cristina ni el seu espòs Iñaki Urdangarin. D'altra banda, Joan Carles va preferir retirar-se a les costes gallegues per practicar vela, el seu esport preferit. També va tenir tems per escapar-se a Irlanda amb una de les seves millors amigues, Marta Gayá.

 

 
La reina Sofia va passar l'estiu amb els seus néts | Cedida

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris