rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els reis «passen» de Catalunya durant la Fira Internacional de Turisme

Felip VI i Letizia s'han passejat per una fira que s'ha dut a terme a Madrid
El rey Felipe y la reina Letizia en el concierto previo a los Premios Princesa de Asturias | Gtres

 

El rei Felip VI i la reina Letizia passen de llarg de Catalunya. Potser per la complicada situació política o potser per eludir escenes incòmodes, els reis espanyols han obviat l’estand de Catalunya mentre es passejaven per la Fira Internacional de Turisme a Madrid (FITUR).

 

L’acte, que s’està duent a terme al llarg d’aquest dimecres, aplega una enorme quantitat de paradetes de diverses comunitats autònomes o països que vetllen per aplegar nous adeptes i turistes per a les seves ciutats.

Eviten passar per l’estand de Catalunya

Els monarques han arribat a les 11 del matí al recinte. Tot i això, aquests ja portaven una marcada planificació ja que, com era d’esperar, no es podien aturar a totes i cadascuna de les 165 parades que conformen l’espai.

 

Crida l’atenció, però, que aquests hagin anul·lat la seva visita a l’espai català. I més, tenint en compte que aquests han passat per les parades d’Aragó, València, Navarra, Galícia i Madrid.

 

Així mateix, aquests també han passat per estands d’abast internacional com l’Índia o Algèria. Això sí, han optat per prescindir de Catalunya.

 

 Felip VI en una imatge d'arxiu | Gtres

 

Un somriure com a premissa

L’anòmala situació catalana no ha impedit, però, que els reis dibuixessin un gran somriure al llarg de la gala. Segons relata ‘El Español’, aquests s’han mostrat molt afables durant tot el seu recorregut per la fira i, fins i tot, han establert un petit greuge amb la delegació de Galícia.

 

Acompanyats per Ana Pastor, Cristina Cifuentes i Álvaro Nadal, els reis s’han detingut a la parada del turisme gallec. Ha estat en aquest context on, acompanyats pel president de la Xunta, Alberto Núñez Feijoo, els reis han mostrat una gran predisposició i connexió amb els representants del turisme gallec.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris