Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una reportera de 'Más Vale Tarde' explica coberta de neu les afectacions a Navacerrada

L'extravagant forma d'informar ha deixat bocabadats a molts espectadors
Imatge de la reportera coberta de neu | cedida

 

Quan s'acosta el fred de l'hivern, són clàssic els reportatges de corresponsals patint les condicions climatològiques mentre que informen de les situacions a diversos punts del país. No obstant això, una reportera de La Sexta ha estat el centre d'interès per com estava reportant les nevades a Espanya.

Aquest és el cas d'una periodista de 'Más Vale Tarde' que apareixia a la pantalla sense paraigües, amb el cabell completament cobert i els peus enterrats en la neu. Diversos internautes s'han posat mans a l'obra i han comentat l'instant televisiu:

 

Estava en directe 

Segons explicava el programa de La Sexta, la periodista es trobava en directe des del port de Navacerrada, per veure com estava afectant la borrasca 'Ana' a la serra de Madrid. «Com podeu comprovar, estic completament gelada», afegia alhora que descrivia la situació. De moment, aquesta localitat està a 2º sota zero, amb una sensació tèrmica de 6º sota zero i s'esperen més nevades en els dies vinents.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris