rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Cesc Fàbregas es manté «al marge» del conflicte a Catalunya

Cesc Fàbregas segueix ocupant portades de la premsa del cor amb la seva dona Daniella Semaan

 

  

Hi ha jugadors del Barça que tenen més autoritat que d'altres per parlar de certs temes. El passat 1 d'octubre figures arrelades del barcelonisme no van dubtar en expressar la seva opinió, com és el cas de Carles Puyol, Xavi Hernández o Gerard Piqué, tot i que aquest últim encara està pagant les conseqüències de ser ell mateix. Mentrestant, l'exjugador del Barça Cesc Fàbregas segueix ocupant portades de la premsa del cor amb la seva dona Daniella Semaan i l'últim exemple és el reportatge fotogràfic de la parella per a la revista 'Vanity Fair'. A l'entrevista que acompanya les imatges, el futbolista deixa alguns titulars força interessants, sobretot en referència a la situació política a Catalunya, assegurant que li agradaria que «hi hagués benestar a tot el país».

 

 

D'altra banda, declara que «a Espanya, el futbol és una passió, i per aquest motiu és complicat que un futbolista parli sobre temes polítics. De seguida et malinterpreten. Com no pots agradar a tothom, procuro quedar-me al marge». Pel que fa a la seva vida privada, Fàbregas se sent afortunat amb el seu matrimoni i els seus tres fills, igual que Daniella, a qui quan l'acusen d'exhibicionista respon el següent: «Estic enamorada de la meva vida: No entenc la gent que no mostra el seu estat d'ànim».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris