Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

«Demana-li diners al teu pare», la resposta d'un restaurant de Barcelona a una influencer que els demanava múltiples ofertes

El restaurant de la ciutat comtal ha difós el missatge a les seves xarxes i ha carregat durament contra la influencer
El restaurant 'Topik' de Barcelona | Topik

 

L’era digital passarà a la història per ser un gran motor de canvi. Ningú pot negar que els avenços de la societat es deuen —en gran part— a la tecnologia i a unes noves corrents socials que avoquen en el que avui en dia coneixem com: ‘Youtubers’ o ‘Influencers’ .

 

Precisament abordant aquests segons, els anomenats ‘influeincers’ per la gran influència que tenen en diverses corrents de societat, apareix una anècdota d’allò més sonada. I és que el restaurant ‘Topik’ de Barcelona ha denunciat a través de Twitter un missatge d’una ‘influencer’ que volia  menjar de franc al seu espai.

 

Demana «un descompte» a canvi de publicar alguna imatge a les xarxes

«El meu nom és Leila, tinc 27 anys i visc a Suïssa. He estat molt activa com influencer en l'últim any i ara estic viatjant i publicant fotografies al meu compte», comença explicant la jove a través d’un missatge privat al Twitter del restaurant ‘Topik’.

 

Al fil de la descripció, la noia demana: «Tens alguna oferta? Menjar o beguda gratis o algun descompte? Normalment viatjo amb amics i m'agradaria tenir una oferta per a tots».

 

La resposta del restaurant, finalment, no es va fer esperar. I no només això, ja que aquests van carregar contra la jove i van fer-ho públic a través de les seves xarxes socials.

«Demana-li diners al teu pare»

Aquesta ha estat, doncs, la taxativa resposta del restaurant a la jove que volia menjar-hi gratis. L’encarregat de les xarxes de ‘Topik’ no s’ha estat de res i ha parlat amb duresa sobre la noia a qui li ha dit: «Demana-li diners al teu pare».

 

«Nens de 27 anys dient que si els regales menjar o els fas descompte al teu negoci… Es denominen influencers, de casa nostra viuen 7 famílies. Demana-li diners al teu pare», exclama el restaurant després de la petició.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris