rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els retocs estètics de María Patiño fan enfadar les xarxes socials

Molts dels seus seguidors no entenen per què es fa tantes operacions estètiques

 

«Que deixin de posar-te merdes a la cara, que sembles el ninot diabòlic. Tan maca que eres», «Crec que t'estàs passant, accepta l'edat i el pas dels anys», «No se't veu natural, tens els pòmuls i les galtes com un esquirol» o «Al final us assembleu totes a la duquessa d'Alba», són alguns dels comentaris que ha rebut María Patiño a Instagram i que ha recollit el portal 'Informalia'. La presentadora i col·laboradora de Telecinco s'ha convertit en la nova diana a les xarxes, que s'han posicionat en contra de «tant retoc estètic». Una actitud que no li ha agradat gens a Patiño, que ha pujat una fotografia on es podia llegir un missatge que deia que calia ser lliure sense deixar-se influenciar per ningú: «Aprèn a ser lliure, sense dependre de res ni de ningú».

Si bé és cert que un alt percentatge dels comentaris que ha rebut Patiño estan injustificats —ja que la col·laboradora és lliure de fer el que vulgui amb la seva cara—, ella mateixa ha reiterat més d'una vegada el perquè de les seves operacions: «No porto gens bé l'edat que tinc. Estic a favor de la cirurgia plàstica sempre que es faci en mans de professionals». A més dels seus tractaments estètics, María Patiño practica cada vegada més esport per viure en les millors condicions possibles.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris