rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Revelats els motius del nou ingrés hospitalari de Chiquito de la Calzada

El còmic ja va protagonitzar un sobresalt fa setze dies, quan els bombers el van rescatar de casa seva
Chiquito de la Calzada ha ingressat novament a l'hospital | CatalunyaDiari.cat

El famós humorista Chiquito de la Calzada torna a estar ingressat a l'hospital. Així ho assegurava 'Diario Sur', que també informava que estava sent atès en una de les habitacions de l'Hospital Carlos Haja de Madrid. El seu ingrés hospitalari es deu al fet que pateix un intens dolor al tòrax i per poder realitzar-li un estudi d'hemodinàmica dels vasos sanguinis, les venes i les artèries; uns motius que han transcendit ara mateix, Segons 'Informalia'. Els especialistes volen estudiar meticulosament el seu cas, ja que a la seva edat podria ser greu sofrir aquest dolor.

 

 

Actualment, el seu diagnòstic és reservat i l'equip mèdic ha informat que es troba «pendent d'evolució». El seu estat preocupa molt als seus fans, sobretot, tenint en compte que ja va ser ingressat fa un parell de setmanes després que els bombers el rescatessin del seu domicili. Succeïa fa divuit dies, quan el còmic va patir una caiguda i va quedar incapacitat temporalment; no obstant això, el van trobar en estat conscient i relativament bé, donades les circumstàncies.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris