rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Revelen que la infanta Cristina segueix amb el seu marit pel sexe

El perruquer d'aquesta ha confessat l'autèntic motiu
Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina, de vacances a Ciudad Real  | Gtres

 

Hores baixes per a Iñaki Urdangarin. Als seus 50 anys, l'exjugador d'handbol del Barça atravessa un mal moment després de la seva imputació pel 'Cas Noos' i del fet que estigui gairebé 'obligat' a viure a Suïssa.  

 

En aquest sentit, doncs, el proper 21 de març se celebrarà la vista al Tribunal Constitucional que hauria de resoldre d'una vegada per totes, un dels casos que més esquitxa a la Família Reial. Així, se sabrà si el marit de la infanta haurà d'estar més de sis anys a la presó o si —per contra— se n'acaba lliurant.

 

D'altra banda, però, cal remarcar un aspecte a priori de poca rellevància. De fet, durant el judici celebrat a Palma, l'exduc va veure com sortia a la llum la seva firma més preuada i alhora vergonyant: «El duc empalmat». I és que Urdangarín, firmava així els seus correus electrònics

El rei Felip, en contra

No és cap secret que el rei Felip VI sempre s'ha mostrat en contra dels afers judials d'Urdangarin. En aquest sentit, doncs, aquest mai ha entès com la seva germana no s'ha divorciat de l'ex del Barça, tenint en compte que aquesta ha estat apartada 'de facto' de la Casa Reial.

 

Així, són molts els espanyols que es pregunten per la seva relació i, ara, la periodista Pilar Eyre hauria fet una revelació gairebé definitiva.

Iñaki i Cristina, a la platja | Bekia

 

La confessió del perruquer

Segons reporten algunes informacions, la infanta Cristina i Shakira anaven al mateix perruquer del Turó Park de Barcelona. Ha estat en aquest context on la periodista ha estirat la veda per descobrir quelcom que inesperat i cridaner.

 

«Urdangarin es passejava en calçotets per casa, ella veia els seus músculs i la seva… uf...», ha sentenciat el perruquer mentre al·legava: «No m'estranya que la infanta se'l mirés amb ulls de carner decapitat».Així, hauria sortit a la llum que la infanta segueix amb Urdangarin única i exclusivament per la raó sexual

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris