rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ricky Martin critica obertament al govern dels Estats Units després del desastre de Puerto Rico

L'illa va patir la força de l'huracà Maria i el cantant no rep notícies del seu germà des de llavors

 

El cantant Ricky Martin està passant un moment molt complicat en la seva vida personal després que l'huracà Maria arrasés l'illa de Puerto Rico, on viu gran part de la seva família i de la qual no ha rebut notícies des que el temporal va afectar l'illa fa ja diversos dies. «No he pogut comunicar-me amb el meu germà, no sabem on és. Estic segur que no sóc l'únic que ha de patir aquesta incertesa», va publicar el cantant a les xarxes, on està sent molt actiu per demanar ajuda pel país. En una de les seves publicacions, Ricky Martin ha carregat durament contra el govern dels Estats Units per la poca ajuda, segons el cantant, que està enviant a l'illa, i el compara amb les ajudes humanitàries que sí que van enviar a Haití després del desastrós terratrèmol que va assolar el país el 2010. A la infografia que ha publicat el cantant s'aprecia una gran diferència d'efectius entre les ajudes a Haití i a Puerto Rico, motiu pel qual el cantant demana més implicació i més ajudes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris