Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rocío Flores, sobre la relació amb la seva mare: «M'és igual la meva mare»

La filla de Rocío Carrasco ha deixat clar que la seva relació està més que trencada
Rocío Carrasco i la seva filla Rocio Flores | Cedida

 

Fa més de quatre anys que Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, van trencar la seva relació després d'una forta discussió que va acabar amb la jove anant-se'n a viure amb el seu pare a Màlaga. Un distanciament que amb els anys no ha fet més que endurir-se i que actualment sembla impossible de solucionar. De fet, encara avui es desconeixen els veritables motius d'aquest distanciament, sobre el qual la filla de Rocío Jurado mai ha donat explicacions a ningú, ni tan sols a la seva filla. La jove es va atrevir aquesta setmana a respondre a les preguntes dels seus seguidors a Instagram i com era d'esperar, no van dubtar a preguntar per la seva relació amb la seva mare. «A mi no em passa res amb la meva mare, ni em va ni em ve. M'és igual la meva mare», va respondre contundent.

D'altra banda, els seguidors de la filla de Rociíto i Antonio David també van preguntar què li sembla l'estreta relació que la seva mare té amb les Campos, al que ella va contestar que ni tan sols les coneix. «No conec a la filla de Terelu ni tampoc conec a Terelu. Amb això t'ho dic tot». L'any passat, tant ella com el seu germà, David, van sofrir un dur cop per part de la seva mare, ja que no els va convidar a la seva boda, una prova que demostra que la seva relació està trencada. El dia de l'enllaç de Rocío Carrasco i Fidel, Antonio David va decidir revelar per què la seva filla i el seu ex es van distanciar tant: «La meva filla es va enfrontar a la seva mare per defensar-me a mi. L'últim comentari que va aguantar va ser: 'No pararé fins a veure el teu pare a la presó'».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris