rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rodrigo Lanza el 2006: «Necessito venjança per sentir-me bé»

Aquestes afirmacions les va fer durant el documental premiat 'Ciutat Morta' i ara, se li giren en contra
Imatge de Rodrigo Lanza, el en el centre de l'atenció mediàtica  | Cedida

 

Lamentablement de nou en l'ull de l'huracà, Rodrigo Lanza torna a ser el centre de les mirades per raons negatives. En aquesta ocasió, i després d'haver format part del documental 'Ciutat Morta' el 2015 —guanyador de diversos premis—, que denunciava la injustícia de l'acusació de culpabilitat contra Lanza i quatre companys per, suposadament, haver deixat tetraplègic un guàrdia urbà de Barcelona, ara se l'acusa d'haver provocat la mort cerebral de Víctor Laínez a Saragossa.

 

Declaracions premonitòries

Precisament en aquest documental, Lanza va deixar anar algunes sentències que, vistes avui en dia, després dels fets ocorreguts aquesta setmana, semblen ben bé una predicció. «Jo busco venjança, ho tinc clar. La justícia per mi ha perdut el sentit i jo em venjaré per tot això. No sé com, no sé si violentament, no em refereixo a una venjança de venjador emmascarat, però sí per tornar a sentir-me bé i dir que he aconseguit una mica d'equilibri», va afirmar en el documental.

Després de l'emissió del document, el Parlament de Catalunya va aprovar una declaració institucional sobre el cas que cobria instant la Fiscalia a revisar la sentència que culpava Lanza i els seus companys.

 

Succés amb Laínez

Després que sortís a la llum l'episodi que va involucrar Víctor Laínez i que va posar fi a la vida d'aquest últim després que la família decidís desconnectar-lo dels respiradors, la versió de Lanza i la seva gent més pròxima és que, en realitat, va ser la víctima la qui va iniciar el conflicte. Proper a idees de l'extrema dreta, Laínez hauria insultat Lanza i els seus amics amb motiu de la seva raça, cosa que hauria provocat l'inici de la baralla. A més, asseguren que va ser impossible no defensar-se, ja que, el català resident a Saragossa, portava una navalla.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris