Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Roger Príncep, el menut actor català de 'El Orfanato', ja llueix barba i arracades

El jove actor va saltar a la palestra després de la seva interpretació al costat de Belén Rueda

 

El temps passa per a tots i, més, per a tots aquells que apareixen a la televisió en algun moment o altre. No diem, evidentment, que les persones que surten a la petita pantalla envelleixin millor. Tot i això, el que es cert que la hemeroteca enregistra imatges d’aquests que, al cap d’uns anys, es poden comparar amb els seus rostres actuals.

 

Aquest és, sens dubte, el cas de Roger Príncep Coronado. El jove actor, que va robar el cor de mig país gràcies a la seva interpretació a la pel·lícula ‘El Orfanato’ —on compartia pantalla amb Belén Rueda— ja té 19 anys i el canvi que ha fet és, com a mínim, força cridaner.

Arracades i barba, miralls del canvi

Són els principals canvis que evidencien que Roger Príncep ja no és aquell nen que va ser nominat al Goya al millor actor revelació l’any 2008. Enfundat a una jaqueta verda ‘Adidas’ de la qual fa promoció, Princep ha fet saltar a la palestra el seu canvi.

 

El cert, però, és que és la primera vegada que llueix aquesta barba tant prominent. Si ens cenyim al seu Instagram, doncs, veurem que en totes les seves altres publicacions el seu rostre és més juvenil que en la darrera instantània que ha penjat a la xarxa.

 

 

Actor per vocació

Roger Princep Coronado sembla haver-se enamorat d’aquell paper que tants èxits li va reportar l’any 2007 i, avui en dia, continua immers en el complicat món de la interpretació cinematogràfica.

 

Roger Príncep Coronado, a 'El Orfanato' | Cedida

 

Aquest, de fet, forma part de l’agència de talents ‘Gota de luz’, de la de comunicació ‘CACTUS’ comunicació, i ha rodat diverses pel·lícules.

 

Al jove actor, de fet, se l’ha pogut veure a ‘Los girasoles ciegos’ (2008) —un any després de l’èxit de ‘El Orfanato’—, ‘Pájaros de papel’ (2010) i ‘En la azotea’ (2015).  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris