rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La romàntica història d'amor d'Ivan Rakitic

El futbolista va conèixer la seva dona un dia abans de fitxar pel Sevilla i va ser el motiu pel qual es va quedar a la lliga espanyola

 

Ivan Rakitic ja és un habitual a la lliga espanyola de futbol, però pocs coneixen el vertader motiu pel qual va decidir jugar en aquesta competició. El croat acabava d'arribar a Sevilla, on fitxaria pel club l'endemà, quan va conèixer una atractiva cambrera a l'hotel on s'allotjava. «Va ser l'any 2011. Jo tenia 21 anys. Vaig arribar a Espanya molt tard. Havia estat jugant per a Schalke a Alemanya els 4 anys anteriors, i el Sevilla estava a punt de fitxar-me l'endemà. Només em quedava fer les proves mèdiques i signar el contracte. Per alguna raó, estava nerviós després de sopar, i sabia que no podria dormir. Llavors, li vaig dir al meu germà, 'Prenem una copa i després ja anirem a dormir'. Aquestes paraules em van canviar la vida», explica el jugador en declaracions recollides per 'La Vanguardia.

 

Aleshores va ser quan el jugador va veure a la barra del bar a Raquel Mauri, la seva actual dona. «La dona que aquella nit treballava a la barra era... Vaja, d'un altre món! Aquesta és la part de la pel·lícula quan tot va en càmera lenta, saps? Ella era tan guapa. Em vaig dir: 'Està bé, Sevilla. M'agrada aquest lloc'». Aleshores el seu germà va rebre una trucada d’un altre club interessat a fitxar-lo per la següent temporada: «En aquell moment encara no hi havia acord oficial. Va ser un pas gran per a mi marxar a Espanya i assumir un gran risc. Nou país, nou idioma... No coneixia a ningú allí. L'altre club, que volia enviar l'avió per buscar-me, em proposava un canvi més fàcil per mi», assegura el jugador.

 

Tot i així sembla que l’enamorament instantani de Rakitic per Raquel va ser tan fort que va refusar l’oferta i es va quedar a Sevilla: «L'endemà vaig signar el contracte amb el Sevilla, i vaig viure en aquest hotel durant tres mesos, mentre buscava una casa. Cada matí m'acostava al bar a prendre cafè o una Fanta per veure a la bella cambrera. Només sabia el seu nom: Raquel. Ella no parlava res d'anglès, i jo res d'espanyol».

 

 

Tot i la insistència del jugador, la noia es resistia: «Un dia, finalment, Raquel em va explicar per què no sortiria amb mi. Em va dir, 'Ets un futbolista. Pots moure't a qualsevol país l'any que ve. Ho sento, però no'». Tot i així , Rakitic no es va rendir i set mesos més tard va aconseguir sopar per primer cop amb el seu amor. «Literalment, vaig trigar 7 mesos. Vaig arribar el 27 de gener. El 20 d'agost vaig rebre un missatge de text, 'Ella està aquí al bar amb la seva germana! No està treballant!' Vaig trucar un amic i vam anar directament a l'hotel, i em vaig asseure just al costat de Raquel. Li vaig dir, 'No estàs treballant. Per fi tens temps per sopar amb mi!».

 

Des d’aquell dia Raquel i Rakitic no s’han tornat a separar. Ni tan sols quan el Barça es va interessar per ell: «Quan el Barça em va voler fitxar el 2014, va ser una experiència interessant, perquè la família de la meva dona (seguidors del Sevilla) òbviament volia que em quedés. Però també sabien que un només té una oportunitat per unir-se amb el club més gran del món. Així que al final, em van recolzar en qualsevol decisió que prengués». Ara els dos viuen a la capital catalana i gaudeixen de les dues filles que han tingut en comú.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris