rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Rosa li va prometre a Pedro que buscarien un fill deu dies abans d'assassinar-lo

La parella parlava de tenir fills en uns escrits dedicats als llibres que es van regalar per Sant Jordi
Rosa Peral y la víctima, Pedro Rodríguez | ESdiario

 

El cas del crim de la Guàrdia Urbana està ple d'incògnites i contradiccions. L'última són les dedicatòries d'amor que la víctima, Pedro Rodríguez, i la seva assassina, Rosa P., es van escriure tan sols deu dies abans de trobar el cos de l'agent calcinat dins del seu cotxe al Pantà de Foix, el 2 de maig.

 

Per Sant Jordi, la parella es va regalar mútuament uns llibres on es van escriure uns missatges d'amor plens de promeses. Rosa li va regalar 'Els basar dels mals somnis' de Stephen King, amb una declaració d'amor com a dedicatòria: «T'ho dic moltes vegades i t'ho repeteixo. T'he estimat com no he estimat mai a ningú, et vaig escollir i vaig fer bé la meva elecció. Vaig escollir una vida al teu costat i no em rendiré».

 

Per la seva banda, Pedro li va regalar 'Cinquanta ombres alliberades' on li va escriure una resposta a les seves paraules: «Només espero que no se t'oblidi el que m'has posat i jo mai no t'ho hagi de recordar, ja que són paraules que han de sortir del cor».

Intenció de tenir un fill

Deu dies abans del brutal assassinat, Rosa expressava a Pedro el seu desig de tenir un fill en comú: «El mes que ve o l'altre i els que facin falta buscarem el nostre bebè. T'estimo! Ara i sempre».

 

«Tinc moltíssimes ganes de fer coses amb tu i consumar el més gran, que és tenir el nostre bebè», li responia la víctima, abans d'afegir: «No ens tornem mai a fer mal, sigui la forma que sigui».

 

Prova de la defensa

Aquestes dedicatòries són l'última prova que ha demanat la defensa de Rosa P. per demostrar que ella no ha estat l'assassina i que la seva relació es trobava en un gran moment, fins al punt de voler donar-li un fill.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris