rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Rosa Peral va confessar a una altra presa que havia enverinat el seu xicot abans de matar-lo

La Urbana ja havia estat acusada de buscar un sicari per assassinar al seu marit
Rosa Peral, detinguda per l'assassinat de Pedro Rodríguez | EFE

 

Salten a la palestra noves informacions que sobre Rosa Peral, la Guàrdia Urbana de Barcelona que va cremar el cos de la seva parella, el també agent del cos, Pedro Rodríguez. Ara, segons apunta ‘La Vanguardia’, aquesta hauria confessat a la seva companya de cel·la a la presó de Wad-Ras que hauria enverinat a Rodríguez abans de calcinar-lo.

 

«No sé com no noten que el vaig enverinar», va explicar Peral a una companya, que ha acabat revelant-t’ho davant el jutge del cas.

La infidelitat, motiu del crim

Rosa Peral, en el context d’amistat amb la presa que acabat traient el cas de l’enverinament a la llum, hauria confessat el perquè del crim. El cert, però, és que aquest ja era un secret a veus: l’hauria matat perquè Rodríguez aquest havia descobert que Peral s'havia embolicat amb una altra persona.

 

Segons informa 'La Vanguardia', ara apareixen dos nous indicis al cas. L’aparició d’un telèfon mòbil que podria donar més proves del succeït i la declaració de la dona en qüestió.

 

Rosa Peral i Albert López, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona | Cedida

 

Aquesta, a més, hauria explicat que l’autor material del crim —sempre segons Peral— hauria estat Albert López, agent amb qui Peral hauria estat infidel a Rodríguez. «L’Albert va matar a en Pedro. El va pujar a l’habitació, va conduir el cotxe i després el va cremar», va relatar la companya.

Hauria buscat un sicari per assassinar al seu exmarit

Rosa Peral, a més, hauria volgut matar en Rubén, exmarit de la Guàrdia Urbana i amb qui té dues filles. «L’odio. L’he de matar. No deixa que les meves filles em vinguin a veure i he d’acabar amb ell», confessava aleshores des de la presó.

 

A finals del mes de desembre, una altra de les companyes de Peral la presó va confessar que aquesta havia verbalitzat que estava disposada a convèncer al sicari a través «d’un parell de trobades íntimes».

 

És a dir, a través d’un vis a vis, Peral, que no és la primera vegada que l'acusen de cometre un crim o intentar-ho, volia persuadir a l'assassí.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris