Gabriel Rufián entrevista a un Jordi Wild molt sincer

El youtuber català ha sigut el convidat a 'La Fàbrica' on ha parlat molt de política
Gabriel Rufián es fa youtuber | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián ha decidit crear el seu propi canal de Youtube, 'La Fàbrica', que no ha estat exempt de polèmica. El diputat independentista va obrir el 10 de juny el compte, i des de llavors està generant un gran flux de visites. En aquest espai Rufián ha entrevistat al youtuber català Jordi Wild, que ha deixat reflexions molt interessants.

 

El youtuber català respon sense tabús al polític d'ERC

Jordi Wild, més conegut pel seu canal de youtube 'El rincón de Giorgio', actualment té gairebé nou milions de subscriptors, d'aquesta manera Rufián ha volgut aprofitar l'impacte mediàtic del youtbuer català per fer-li una entrevista més personal. El català, durant la conversa amb el portaveu d'ERC al congrés, ha parlat molt de política, del procés, dels presos polítics i de la independència. Jordi Wild ha reconegut que és una barbaritat que hi hagin presos polítics, tot i que era evident que després del que van fer hi hauria conseqüències negatives per a ells.

 

Gabriel Rufián pregunta a Jordi Wild sobre la independència

El youtuber català ha confessat que s'esperava penes, inhabilitacions, multes, però no aquesta massacre que sembla que pot haver-hi amb la sentència. Està clar que Jordi Wild, independentment del seu posicionament polític, denuncia la situació que estan patint els polítics empresonats. A partir d'aquí Gabriel Rufián, amb una actitud pròpia d'un periodista, li ha preguntat al català si es considera una persona independentista. El youtuber no ha reconegut ser independentista, encara que ha reconegut que algún cop ha votat a parits independentistes. Wild simplement ha afirmat no ser gens patriòtic i que el tema de les banderes no li importa massa, ja que té molt clar que el seu futur no serà aquí.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Gabriel Rufián en la seva faceta més periodística | CatalunyaDiari.cat

 

Jordi Wild creu que la democràcia espanyola té errades

Un reflexiu Wild també ha sorprès dient que aquest 'boom' independentista no és patriòtic sinó pragmàtic, reconeixent que la democràcia a Espanya té moltes errades que fan que acabin passant aquestes coses relacionades amb els sentiments independentistes catalans.