Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rufián equipara els premis de la Loteria de Nadal amb la corrupció del PP

L'independentista ha tornat a utilitzar la seva característica ironia per atacar a Rajoy

 

El diputat d'Esquerra Republicana Gabriel Rufián torna amb els seus atacs a través de les xarxes socials. En aquesta ocasió, en contra de Mariano Rajoy i de la corrupció del seu partit. Un cop que se suma al que ja es va emportar ahir, 21 de desembre, l'organització política conservadora en quedar els últims de la cua en les eleccions.

Aprofitant la coincidència de la celebració dels comicis i del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, Rufián ha criticat amb to irònic l'actuació dels membres del PP que es van beneficiar econòmicament, finançant el seu partit, amb els diners extrets de la polèmica 'caixa b' extraoficial. Fent referència, alhora, als coneguts casos de corrupció com la trama Gürtel i als papers de Bárcenas.

 

A la seva publicació d'avui divendres, 22 de desembre, es pot veure el xec que es va filtrar on apareix la quantitat monetària que va anar a parar il·legalment al president del govern espanyol, Mariano Rajoy. El document indica que va ser l'any 1999, quan es va produir aquesta transferència, data que coincideix amb l'inici d'activitats del cas Gürtel.

Les acusacions de corrupció

De fet, la Fiscalia d'Anticorrupció ja va declarar que els 'papers de Bárcenas' feien referència a la 'caixa b' del Partit Popular, l'existència de la qual suposa la no declaració de diners a Hisenda.

 

La derrota del PP en les eleccions 

Les coses estan difícils pel partit de Mariano Rajoy perquè ha fracassat en els comicis que eren tan decisius pel futur de Catalunya. L'organització política del president del govern espanyol tan sols ha assolit un 4,24% dels vots que equivalen a 3 diputats al Parlament de Catalunya. Es tracta d'uns durs resultats que l'allunyen del poder per prendre decisions sobre el poble català.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris