rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Rufián no entén una pel·lícula i s'endú un gran 'zasca' a Twitter

El republicà ha intentat atacar l'Estat espanyol, però les seves paraules s'han girat en contra seva

 

Gabriel Rufián s'ha donat a conèixer pels seus àcids comentaris al Congrés dels Diputats, dirigits contra polítics de dretes i d'esquerres, i pels seus durs comentaris i inesperades crítiques a les xarxes socials. El republicà és famós per pronunciar-se sobre gairebé qualsevol tema, però no sempre aconsegueix el que es proposa. 

 

Un dels exemples més clars és un recent comentari seu sobre la pel·lícula 'El Bosc', de Night Shyamalan, que ha intentat convertir en una crítica a l'Estat espanyol i les seves darreres accions contra l'independentisme. «Un poble creu que viu en harmonia eliminant el color vermell i no parlant d'uns monstres anomenats 'Aquells dels que mai parlem'. En realitat, és un poble aïllat en la que els monstres són ells mateixos. Perdoneu per l'espòiler, i la metàfora», va escriure Gabriel. 

Un usuari li explica l'argument real de la pel·lícula

 

En aquest cas, però, sembla que el polític republicà no ha acabat d'entendre l'argument del film, i és que un altre usuari li ha contestat quin era, realment. «Els vells del mateix poble s'inventen uns monstres exteriors per atemorir el poble i els posen unes fronteres que no hauran de traspassar mai, si no volen ser atacats. I, a més, els vesteixen amb capes grogues perquè els venen la moto que allò els protegeix», va escriure @PatiPatiBcn. 

 

Però, per si aquest 'zasca, no hagués estat suficient, l'usuari ha continuat la seva resposta, afegint que «el més trist» és que «a dins del poble els fan seguir una moral decimonònica, conservadora, tancada de ment, endogàmica, inculta». La resposta acaba amb una imatge d'un personatge de la pel·lícula amb una capa groga, fent unes pintades que recorden molt a la dels llaços grocs del moviment per l'alliberament dels presos polítics. 

 

«La moral de la pel·lícula és que el grup de veterans posen aquelles fronteres als seus habitants perquè no surtin d'allà, i poder tenir-los controlats, fent-los viure a l'estil Amish», conclou l'usuari. 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris