rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Els ruixats tornaran a visitar Catalunya de forma dispersa aquest Dilluns de Pasqua

Ryanair baixa un 30% el preu dels vols a Catalunya pel «nerviosisme» que ha generat el procés

La decisió l'ha explicat Michael O’Leary, màxim mandatari i ideòleg de Ryanair
Un avió de Ryanair, en una imatge d'arxiu  | CEDIDA

 

El conflicte polític català continua generant tota mena de conseqüències. De fet, des del passat 1-O han estat moltes les empreses que s’han mobilitzat i han volgut dir-hi la seva sobre els efectes que han tingut el procés en el seu dia a dia.

 

La companyia aèria irlandesa Ryanair, de fet, ha estat una d’aquestes empreses i ha reconegut que ha hagut de rebaixar fins a un 30% el preu dels vols que la companyia ofereix a Barcelona. El motiu? Segons Michael O’Leary, controvertit mandatari de l’empresa, per combatre els efectes de la inestabilitat política.

Davallada dels vols a Barcelona

És el pal de paller de l’argumentari de l’aerolínea britànica. El conflicte polític català —agreujat des de inicis d’octubre passat com efecte directe de la celebració del referèndum— ha disminuït ostensiblement la demanda de vols a la ciutat comtal.

 

De fet, segons ha relatat O’Leary aquest migdia, l'oferta seguirà vigent fins a l’estiu que ve i es mantindrà perquè, gràcies a la recent rebaixa, l’aerolínea irlandesa ha aconseguit mantenir un subsidi mínim de la petició de bitllets per la capital catalana.

 

Finalment, el màxim mandatari i ideòleg de Ryanair ha reconegut que les reticències detectades provenien bàsicament de turistes provinents d’Alemanya, Irlanda i Anglaterra.  

 

Michael O’Leary, màxim mandatari de la firma irlandesa   | CEDIDA

 

Inestabilitat i nerviosisme

«La situació afecta l'estabilitat de la firma», ha remarcat O’Leary mentre afegia que les tarifes dels vols a Barcelona que «seran inferiors a les de l'any passat» perquè «i ha nerviosisme al Regne Unit, Irlanda i Alemanya quan es tracta de reservar viatges de cap de setmana a Barcelona».

 

«Tornarem a veure creixement, però fins ara no l'hem visualitzat», ha explicat el mandatari tot i reconèixer que havien viscut un creixement del 9% els últims mesos.

 

La política comercial de la companyia, doncs, es mantindrà fins al període estival. Així, esperen que siguin cada vegada més els turistes que s’animin a venir a Barcelona i la companya pugui recuperar-se del sotrac causat pels efectes del procés.