S'esgota una faldilla d'Stradivarius després què Paula Echevarría l'hagi lluït a Instagram

L'actriu espanyola ha vestit un 'look' de més de 650 euros, on la peça que més ha arrasat ha sigut la més barata, de 25,95 euros

 

Paula Echevarría ha tornat a aconseguir que una de les peces que ha lluït recentment estigui a punt d'esgotar-se. L'actriu espanyola és un referent d'estil per a moltes i tot el que llueix acaba convertint-se en un autèntic èxit de vendes. Quan no és una brusa és un vestit, i no importa el preu que tingui, perquè acaba esgotant-se.

 

I això és exactament el que succeirà amb l'última faldilla que ha lluït al seu compte d'Instagram, on publica cadascun dels seus estilismes. Però a diferència del que pugui semblar, aquesta faldilla de Paula és un dels últims dissenys ‘low-cost’ de les botigues Stradivarius i el pròxim en esgotar-se.

Stradivarius, el seu favorit

Echevarría ha comprat aquesta faldilla d'Stradivarius per 25,95 euros. D'aquesta manera, tot i ser d'Inditex i de preu assequible, ha aconseguit que la faldilla de polipell marró de tall ‘midi’ sigui la peça estrella de l'estilisme—i estigui a punt d'esgotar-se a la pàgina web—, malgrat que l'hagi combinat amb altres peces de signatures molt més cares.

 

Faldilla midi efecte pell asimètrica d'Stradivarius, per 25,95 euros | Stradivarius

 

Amb aquesta faldilla, l'actriu de ‘Velvet’ ha tingut present una de les tendències de la temporada, les faldilles ‘midi’. Però no ha estat l'única peça de moda que ha lluït durant aquests mesos. Com ja va sent habitual, Paula ha decidit vestir el seu cap amb una boina d'una de les seves signatures preferides, Fetitxe Suances, el preu del qual ascendeix a 59,95 euros.

Peces molt més cares

Aquesta boina, però, era la segona peça més assequible de tot el ‘look’ d'Echevarría. L'exparella de David Bustamante ha combinat la faldilla de polipell marró amb un jersei de brodats florals de la marca Guess que costa 99 euros.

 

A part de la boina, els seus complements han sigut unes originals sabates de vellut de color blau nit de Martinelli, el preu de les quals és de 119 euros. I una bossa de Sandro París que aconsegueix a 295 euros. D'aquesta manera, Paula ha vestit un estilisme complet de més de 650 euros—sumant el rellotge exclusiu de Bratleboro— on la peça que més ha agradat ha estat la més barata del grup Inditex.