Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sabina torna a encendre els independentistes

Assegura que Catalunya és la regió «més rica» d'Espanya i la que compta amb major «llibertat» que altres estats federals

 

 

Dins l’onada mediàtica per valorar la situació que viu actualment Catalunya tothom hi té cabuda. Artistes, actors i tota mena de celebritats públiques s’atreveixen a donar la seva opinió de la conflictiva situació política. L’últim en afegir-se en aquesta llista ha estat el cantant Joaquín Sabina, qui no ha dubtat en criticar als polítics catalans, qualificant-los de «profundament irresponsables» per dividir la societat, segons ha explicat el diari 'Abc'. En una entrevista a Buenos Aires, el compositor ha lamentat que els dirigents del govern català hagin portant a la vora de «l’abisme» als seus ciutadans, recriminant que l’únic resultat del desafiament independentista ha suposat la ruptura de la societat catalana, qualificant-la d'«atroç», i creant un món paral·lel on s’hi troben «millors catalans i pitjors catalans». 

En aquest context, Sabina assegura que no comprèn com s’ha pogut arribar a aquesta situació, deixant entendre que la manipulació cap a la ciutadania és notable, doncs va explicar que «Catalunya és la zona més rica d’Espanya», la qual ha pogut viure amb més «llibertat» dins del país i que disposa d’una major autonomia de la que tindria qualsevol estat federal. En un dels actes de presentació de la seva gira ‘Lo niego todo’ que realitzarà per Argentina, el músic ha identificat de «diabòlica» la mediatització d’aquesta situació, de la qual ha lamentat amb major profunditat les crítiques cap al seu amic Joan Manuel Serrat, «un emblema de la catalanitat», a qui van titllar de «feixista» per la crítica cap al referèndum del l'1-O. Joan Manuel Serrat també va manifestar la seva opinió en el seu moment. Serrat —un dels millor amics de Sabina—, va qualificar de «fracàs» , el referèndum de Catalunya, citant a l’intel·lectual Joan Fuster: «Un fracàs mai s'improvisa, es construeix». En anterioritat, el cantautor català va argumentar que, «els partits independentistes han creat una gran fractura social», cosa en la que hi està d’acord Sabina. Va afirmar que, «la convocatòria del referèndum a Catalunya no va ser transparent perquè estava creada amb una llei elaborada pel Parlament, però a esquena dels altres membres del Parlament». Són els punts que comparteixen els dos músics davant la situació política actual. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris