rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Sagrada Família és el monument de Catalunya on més es lliga

Ocupa la quarta posició de monuments on més es lliga al món segons l'aplicació Happn
La Sagrada Família és el monument on més es lliga a Catalunya. | Cedida

 

La Sagrada Família s'ha convertit en un dels monuments més icònics del món. Doncs bé, ara l'obra de Gaudí serà reconeguda per alguna cosa més. I és que el monument barceloní s'ha convertit en el més propici perquè sorgeixi la màgia entre dues persones a Catalunya. Així ho ha assegurat l'aplicació Happn, que s'encarrega de connectar a dues persones que hagin compartit un mateix espai (sempre que tinguin instal·lada l'aplicació al seu telèfon).

Segons el rànquing elaborat per l'aplicació i recollit per 'La Vanguardia', l'obra mestra de l'arquitecte reusenc ocupa la quarta posició de llocs emblemàtics on més es lliga. La Sagrada Família passa per davant de llocs com l'Empire State de Nova York, el Coliseu de Roma o l'Òpera de Sydney. Malgrat tot, no supera l'encant de l'Obelisc de Buenos Aires, el Buckingham Palace de Londres o la Torre Eiffel de París. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris