rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Salten els rumors d'un possible romanç entre Eva González i Saúl Craviotto

La presentadora i el concursant tenen una gran complicitat que es deixa veure a cada programa
 
Imatge del petó entre Eva González i Saúl Craviotto | RTVE
 

Recentment han saltat totes les alarmes per un possible romanç en les cuines de 'Masterchef Celebrity'. En les últimes setmanes han començat a sorgir rumors que afirmen que Eva González, presentadora del programa, i Saúl Craviotto, piragüista olímpic i concursant de 'Masterchef', podrien ser els protagonistes d'un romanç sorgit al programa.

Des que va començar aquesta nova edició de 'Masterchef Celebrity', la complicitat entre tots dos s'ha fet evident per a tots els teleespectadors. Com recull 'Ideal', frases com «Saúl sóc tota teva», dita per Eva al concursant, i altres comentaris jocosos i una mica pujats de to entre tots dos, fan pensar que unaesta sorgint més que una amistat. Els rumors van començar a sonar amb més força encara després de l'emissió del programa de la setmana passada, quan Eva González i Saúl van acabar fent-se un petó. Si bé és cert que el petó va succeir després que altres concursants i jurats es fessin petons entre ells en to humorístic, cal destacar que el de la presentadora i el piragüista va ser, sens dubte, el més apassionat de tots.

 

Malgrat els rumors sorgits, tant Eva González com Saúl Craviotto tenen parella, i no hi ha informacions de ruptura de cap dels dos. A més fa poc la presentadora va anunciar que ella i Cayetano Rivera, el seu actual marit, tindran un bebè. Eva, en una entrevista a 'Mujer hoy' es mostra molt feliç amb el seu embaràs. Cayetano Rivera va sofrir fa poc una greu cornada mentre torejava que el va portar a ser intervingut d'urgència en un centre hospitalari. El torero va sofrir una hemorràgia com a conseqüència de les tres ferides causades pel toro. La dona del torero, Eva González, es va traslladar immediatament a l'Hospital Quirón de Saragossa, on va estar ingressat el torero, i allí la va poder veure molt preocupada per l'estat del seu marit. Cayetano Rivera ja es troba actualment a casa, reposant.

 

Eva González acudia a veure al seu marit a l'hospital. | CatalunyaDiari

 

La presentadora Eva González ja va ser relacionada fa uns anys amb el jurat del programa Jordi Cruz, així ho van recollir nombrosos mitjans com va ser el cas de 'Vanitatis'. Des dels inicis de 'Masterchef' s'ha vist com entre tots dos existia una molt bona relació, no només al programa, també se'ls ha vist junts fora d'ell en més d'una ocasió. Això es va unir al fet que Eva González va trencar amb el qual era –i segueix sent avui dia- la seva parella, Cayetano Rivera. Al moment en què això va succeir tots els rumors apuntaven a un romanç entre la presentadora i el cuiner que mai es va arribar a confirmar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris