rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La salut de María José Campanario empitjora després del confrontament de Jesulín amb dos reporters

Els treballadors de 'La Fábrica de la Tele' han denunciat per agressions i danys al dretà
Imatge d'arxiu de María José Campanario | Cedida

 

El 2017 ha estat un any negre per María José Campanario, els problemes de salut l'han afectat molt a causa de la seva comentada fibromiàlgia i, a més, ha tingut diversos baixons emocionals que l'han portat a internar al centre de salut mental El Serranil.

 

Després de fins a sis ingressos a l'hospital -de l'últim va rebre l'alta el passat mes de setembre- la seva situació i la seva salut torna a empitjorar a raó del tens confrontament del seu espòs amb la premsa del cor

Ha d'estar tranquil·la a causa de la seva malaltia 

La baralla de Jesús Janeiro amb dos reporters de 'La Fábrica de la Tele' ha acabat a la Guàrdia Civil amb una denúncia contra el dretà per una brutal agressió fora del domicili de la parella a Arcos de la Frontera. Una tensa situació que no li anirà gaire bé a Campanario perquè, segons apunten, per a la seva malaltia és de vital importància que estigui tranquil·la

 

Els últims esdeveniments han acabat amb el clima de pau i han convertit la seva vida, novament, en un ambient estressant. Així doncs, María José s'ha ficat molt nerviosa. Després d'uns mesos tan difícils per a ella, semblava que tot anava a bon punt i pensava en nous projectes: volia tornar a estudiar i a treballar contra més aviat millor, sempre que ho permetés la seva malaltia.

 

Jesulín, denunciat per agredir a dos periodistes

 

El passat dissabte, 16 de desembre, va saltar la notícia a 'Socialite' de María Patiño que el dretà havia tingut un brutal confrontament amb dos periodistes que es trobaven a la porta de casa seva. 

 

Un succés que va acabar amb la càmera trencada i dos treballadors de Mediaset presentant un informe de lesions i danys en contra de Jesulín de Ubrique. Actualment, el cas està en mans de la Guàrdia Civil on van interposar la denúncia.