ARA MATEIX

🔴 Talls en 4 carreteres i alguns carrers al centre de BCN

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

La salut de María José Campanario empitjora després del confrontament de Jesulín amb dos reporters

Els treballadors de 'La Fábrica de la Tele' han denunciat per agressions i danys al dretà
Imatge d'arxiu de María José Campanario | Cedida

 

El 2017 ha estat un any negre per María José Campanario, els problemes de salut l'han afectat molt a causa de la seva comentada fibromiàlgia i, a més, ha tingut diversos baixons emocionals que l'han portat a internar al centre de salut mental El Serranil.

 

Després de fins a sis ingressos a l'hospital -de l'últim va rebre l'alta el passat mes de setembre- la seva situació i la seva salut torna a empitjorar a raó del tens confrontament del seu espòs amb la premsa del cor

Ha d'estar tranquil·la a causa de la seva malaltia 

La baralla de Jesús Janeiro amb dos reporters de 'La Fábrica de la Tele' ha acabat a la Guàrdia Civil amb una denúncia contra el dretà per una brutal agressió fora del domicili de la parella a Arcos de la Frontera. Una tensa situació que no li anirà gaire bé a Campanario perquè, segons apunten, per a la seva malaltia és de vital importància que estigui tranquil·la

 

Els últims esdeveniments han acabat amb el clima de pau i han convertit la seva vida, novament, en un ambient estressant. Així doncs, María José s'ha ficat molt nerviosa. Després d'uns mesos tan difícils per a ella, semblava que tot anava a bon punt i pensava en nous projectes: volia tornar a estudiar i a treballar contra més aviat millor, sempre que ho permetés la seva malaltia.

 

Jesulín, denunciat per agredir a dos periodistes

 

El passat dissabte, 16 de desembre, va saltar la notícia a 'Socialite' de María Patiño que el dretà havia tingut un brutal confrontament amb dos periodistes que es trobaven a la porta de casa seva. 

 

Un succés que va acabar amb la càmera trencada i dos treballadors de Mediaset presentant un informe de lesions i danys en contra de Jesulín de Ubrique. Actualment, el cas està en mans de la Guàrdia Civil on van interposar la denúncia.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris