Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

'Sálvame' filtra un missatge sobre Elena València, la suposada nova xicota de Feliciano López

La jove és una model sensacional que ha cridat l'atenció de molta gent

 

A 'Sálvame' van comentar la nova relació de Feliciano amb Alba Carrillo | Telecinco

 

Com aquest mateix diari va explicar, sembla que Feliciano López té un nou interès romàntic: Elena València, amb qui podria estar sortint. De fet, al programa d'ahir, dimecres 20 de setembre, 'Sálvame' va abordar la qüestió. El tema va donar molt de si, sobretot per l'opinió del nou fitxatge estrella del programa, Alba Carrillo, que començava recentment a treballar com a col·laboradora de l'espai. En les seves intervencions, l'Alba no es va mostrar tant rotunda i altiva com de costum, tot i que sí que va deixar anar algun comentari contundent. Precisament, la mateixa Alba va comentar què li semblava Elena València, amb qui va assegurar no simpatitzar gaire.

De qualsevol manera un dels moments més rellevants va arribar quan Kiko Hernández va revelar un controvertit missatge d'Elena València. El missatge, que teòricament havia compartit amb una amiga: «ens fem grans i una ha de buscar-se un lloc en aquest món». Segons Kiko, Elena ho va escriure amb motiu del que va passar a 'El programa de Ana Rosa', on es va comentar la seva possible relació amb Feliciano.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris