rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La samarreta dedicada a Josep Lluís Trapero triomfa a la mobilització de la Diada

Diversos participants han lluït l'emblemàtica frase del major dels Mossos d'Esquadra: «Bueno, pues molt bé, pues adiós»

 

La samarreta fluorescent que l'ANC ha dissenyat per a la mobilització de la Diada d'enguany ha tingut competència. Diverses persones han optat per lluir la cara del major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, amb la seva frase més emblemàtica: «Bueno, pues molt bé, pues adiós». Aquestes són unes paraules que va dedicar a un periodista que va marxar perquè informava en català a la roda de premsa sobre els atacs a la rambla de Barcelona i que exigia que Trapero ho fes en castellà. Des d'aquesta intervenció en què va defensar l'oficialitat dels dos idiomes a Catalunya, la frase es va convertir en 'trending tòpic' i Trapero en una figura respectada entre molts independentistes. Tan gran ha estat aquest fenomen, que diversos participants de la manifestació d'aquest Onze de Setembre han volgut homenatjar-lo amb una samarreta dedicada.

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris