rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sandra Barneda està passant per les seves hores més baixes: supressió dels seus programes i una operació de menisc

La motivació després de les suspensions han estat les baixes audiències
Sandra Barneda | CEDIDA

 

Com informa 'Cotilleo.es', Sandra Barneda ha hagut de ser intervinguda d'urgència del menisc. La popular presentadora va patir un accident a Bali mentre es trobava de vacances, raó per la qual va ser vista lluint una turmellera en diverses fotos. Ella mateixa escrivia a les seves xarxes socials: «Aquest estiu em vau veure amb genollera, avui m'han intervingut: L'operació de menisc ha estat un èxit! Ara uns dies de repòs i molt amor, la millor medicina». Per culpa d'aquest contratemps Sandra haurà de mantenir-se una mica allunyada de les seves responsabilitats televisives que, d'altra banda, ja s'havien vist afectades per les retallades a 'Gran Hermano Revolution'. En suprimir-se el canal 24 hores, el 'Liímite 48 horas' i, ara, 'Última hora', Barneda ha perdut presència a la cadena. Amb això, sembla que la tornada de Barneda a Telecinco no esdevindrà fins al pròxim 2018, si s'estrena una nova edició de 'Gran Hermano VIP'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris