Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sandra Barneda publica una imatge en llenceria per presentar el seu llibre 'Las hijas del agua'

Forma part d'una sessió fotogràfica que va realitzar per a la revista 'Mad Men Magazine'
Imatge de Sandra Barneda | CEDIDA

 

La periodista Sandra Barneda ha revolucionat les seves xarxes socials amb una imatge que ha publicat al seu compte d'Instagram. Barneda ha compartit una sensual fotografia que ha impactat tots els seus seguidors, per veure-la en un perfil molt poc vist en ella. A la imatge se la pot veure amb un vestit d'encaix negre, que deixa veure la seva roba interior, mentre rep els últims retocs de maquillatge i és il·luminada per un focus.

 

 

La imatge de la publicació correspon a una captura del moment previ a la sessió fotogràfica que va realitzar per a la revista 'Mad Men Magazine'. En ella, Barneda aprofita per fer promoció del seu nou llibre, el qual sortirà a la venda el pròxim 15 de març, sota el títol 'Les filles de l'aigua', una novel·la basada en una germanor secreta de dones.

  

 

 

Un dels elements més destacats de la sessió fotogràfica és el lloc on s'ha fet. Es tracta de la Sala Ics, la qual va ser inaugurada uns dies enrere per Sara Carbonero. És un cinema-bar gegant, que anteriorment va ser utilitzat per a la projecció de diverses produccions de cinema eròtic.

 

Gran moment personal

Sandra Barneda viu actualment una època professional d'allò més exitosa, a això hem de sumar la felicitat personal que li aporta la seva relació amb Nagore Robles. Així ho mostren en cadascuna de les instantànies que publiquen als seus comptes d'Instagram, reflectint la magnífica complicitat que guarden l'una amb l'altra, que les converteix en una de les parelles espanyoles de referència.

 

 

Un altre motiu de felicitat és que ha arribat un nou membre a la seva família, el Nash. És un cadell de color blanc que s'ha unit a James, el gat del mateix color, que ja feia companyia a la parella. Sens dubte els animals omplen de felicitat la llar i, habitualment, tenir-los en parella és un símptoma de què la relació va bé.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris