rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sant Cugat obre el primer 'escape room' eròtic

Próximament se n'obrirà un a Madrid | Només es permet l'accés a majors d'edat
El primer 'escape room' de Barcelona ha estat creat per Komnata Quest | Komnata Quest

 

La moda dels 'escape rooms' ha aconseguit consolidar-se en un panorama que només considerava aquesta activitat com un passatemps més. El factor imprevisible i l'enginy que es necessita per aconseguir l'objectiu comú, ha situat els denominats 'escape rooms' com un dels plans estrella per grups. Tot i això, no tot està escrit en matèria 'escape room' i ha Sant Cugat s'han encarregat de donar l'última mostra. La població ha obert el primer 'escape room' eròtic i sembla que pròximament també ho farà Madrid. L'espai, anomenat 'Els set pecats del plaer', convida als participants a superar la prova en 60 minuts (sempre acreditant que són majors d'edat).

Faustino —el propietari de la sala— explica a 'Crónica Global' que a l'activitat ja hi han participat més de 50 grups i el resultat ara per ara és òptim: «Està agradant molt». El propietari també assegura que la trama principal del 'escape room' «té molt de ganxo i els seus escenaris estan pensats amb atenció perquè la gent gaudeixi d'un moment agradable». Des de Komnata Quest, l'empresa que ha creat l'activitat, asseguren que s'ha d'arribar uns 15-20 minuts abans de l'hora de la reserva i a més si el participant ha arribat ebri, no se li permetrà l'accés al 'escape room'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris